Hodnocení mýho blogu

3. července 2007 v 17:56 | Petraa
Tag tady sem dostala hodnocení od majitelky blogu : http://siminin2.blog.cz/
MOC DĚKUJU :-))
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 sima sima | Web | 3. července 2007 v 18:03 | Reagovat

Není zač!!!!!!!

2 WP-girl!!88 WP-girl!!88 | 3. července 2007 v 18:35 | Reagovat

1

3 sima sima | Web | 4. července 2007 v 14:29 | Reagovat

Sory ,ale je to můj názor!!!!!!!!

4 Zewlprincess Zewlprincess | 5. července 2007 v 7:53 | Reagovat

jj w pohodě.... já sem s tim twym hodnocením docela spokojená hele :-)

5 Tina.Made Tina.Made | Web | 5. července 2007 v 17:36 | Reagovat

:D mno jako pěkné akorát obsah mimo můj rámec možností ... vždyť víš ty moje EMO twin friend :D

6 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 9. července 2007 v 9:40 | Reagovat

tvuj blog je saskarna kera ma s punkem spolecnyho velky hovno...ses trapna kindroska vzesla s hip-hopu tak co taky jinyho cekat ze??????hodnoceni tvyho blogu:5-

7 Vikynka Vikynka | Web | 11. července 2007 v 10:29 | Reagovat

To co píšeš o tomto blogu by se dalo říci i o tobě - jsi šašek, který nemá s punkem nic společnýho.

Počkej, ty jsi nějakej king nebo co??? Ze můžeš rozhodovat o tom, kdo je punk a kdo kindroš. Ukaž mi jediný náznak na tomhle blogu, že tu Petraa píše něco ve smyslu, že je kingoška punk!!!

To, že používáš její hlášky je taky náhoda?

Vim, že si tu snažíš vyléčit malé sebevědomí (nebo něco jiného malého?), ale takhle se to nedělá. Najdi si holku, napíchej to do ní a vem si hele, že když je to v holce, tak neni vidět, jak je to velký (v tvym případě malý). Takže táhni odkud patříš, tzn. za tvýma velkýma pankáčema. a nás kindroše nech být. - odkaz na nás kindroše -

"Ahoj ja sem kindoska" ... http://www.kindersurprise.cz/intro070118.swf?verze=2&hlas=ano&cookienickname=

8 Zewlprincess Zewlprincess | 11. července 2007 v 10:30 | Reagovat

Mno jistě no, "hip hop 4ewer" přece... :o/

Hej ty si debil ty woe, ani se mi nechce uwěřit, že něgdo dokáže bejt tag trapnej... Gdyž se ti ten blog nelíbí, tag sem prostě suše nelez !!! A jestli máš tag welkou potřebu si s někym psát, tag si dej inzerát na seznamku a NEPIŠ mě, nemam zájem o to, psát si s nějakym debílkem, kterej nemá napráci nic jinýho než wotrawowat

9 mist mist | E-mail | Web | 11. července 2007 v 13:49 | Reagovat

dovolim si jenom nevyznamnou statistickou poznamku, ze pokud podle ankety pod clankem vezmeme v uvahu, ze znamku 5 dal jediny clovek a zaroven si uvedomime, ze ten clovek s temer 99% pravdepodobnosti onen PUNK IS DEAD, tak si kazdy jiste vsimne jeho odklonu od ostatnich statistickych vysledku a tudiz ho muzeme povazovat za nejakym zpusobem ovlivneneho ucastnika diskuze, jehoz nazory jsou konstruovany schvalne tak, aby se lisily od ostatnich. Tata odlisnost vznikla patrne samotnym faktem, ze zde byla zverejnena velikost PUNK IS DEADova pohlavniho organu nasledne potvrzena nekolika prihlizejicimi, ktera nedosahovala dostatecne velikosti, aby zpusobila obdiv, naopak zpusobila onomu vystrednikovi trapas. Takze ty PEROniku ---> ZANDEJ SI HO ZPATKY DO KALHOT a tahni uz

10 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 11. července 2007 v 14:08 | Reagovat

Vikynka:jedinej kdo ho ma malyho je tvuj starej

11 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 11. července 2007 v 14:22 | Reagovat

Zewlprincess:tobe nikdo nepise ty kravo debilni.vim ze s tvoji omezenou inteligenci prerustajici v demenci to bude tezky pochopit ale ja sem komentoval tvuj blog a ne tebe koste.a to ze sem napsal ze ses trapna kindroska je pravda.nemusis se za ni stydet.vsichni pankaci v bronxu vi ze ty a kindergang ste trapny jak vanoce.ses k smichu stejne jako ty tvy pubertacky kery tady pisou absolutni nesmysly.

12 Zewlprincess Zewlprincess | 12. července 2007 v 13:27 | Reagovat

Hej do píči gdy už konečně začneš použíwat hlawu kurwa...

Ty nepíšeš?! Kurwa zkuz si přečíst např. komentář č. 6, potom twý komenty u článku "punk bo jen totální zblit komerční doby"...atd. taghle bych mohla pokračowat až do hallelujah.... Zapoj mozek blbečku, u mě si jen wobyčejnej debílek, kterej nemá nic lepšího na práci, než prudit, prudit a prudit !!!

Njn, ohánět se těma twejma pankáčema z Bronxu a pomlouwat lidi, který tu nejsou a tudíž se ani nemůžou bránit, to je očiwidně jediný, co umíš.

Jo a bejt tebou bych se tady už moc neprojewowala, pže twojí trapnosti a toho, že wšechny ty spory wywoláwáš TY si začíná wšímat čim dál tim wíc lidí. Nikoho menowat nebudu, ale wšímaj si toho už i lidi, do kterejch bys to w žiwotě neřek...

P.S. každej z těch "kindrošů" by tě moh strčit do kapsy, jag názorowě, tag we wšem... Debílku

13 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 13. července 2007 v 10:20 | Reagovat

Zewlprincess:trosku moc emocialni vylev kindros bacha aby se ti u toho nezastavilo srdicko.ja hlavu nepouzivam ja pouzivam MOZEK coz tobe nikdy nedoslo a nikdy ani nedojde.jak mejma pankacema????????to sou my kamosi ja je nevlastnim picko.zatim ti jenom pisu pravdu kterou ty nejses schopna unyst.ty ses hovno a ne punk tak si na to prestan hrat a ja si te ani nevsimnu.p.s.nepouzivej slovo kindros kdyz ani nevis co to znamena.

14 Zewlprincess Zewlprincess | 13. července 2007 v 11:16 | Reagovat

MOzek??? Ty nemáš mozek zlato, to je práwě ten twuj problém... Mno widim, že tahle diskuse s tebou je oprawdu beznadějná... je to jako mluwit do wola (i s tim bych se možná dalo domluwit líp, třeba by totiž nějaký fakty narozdíl od tebe i pochopil).

Jako čeho chceš timhle dosáhnout? Myslíš si jako že ze sebe ze dne na den udělám diskantku? Nebo, že zrušim blog? Seš wtipnej zlato, tohohle se NIGDY nedočkáš ;-D

Wlastně bych ti ale měla poděkowat, pže díky tobě je na tomhle blogu pořád prdel a člowěk, kterej sem wleze a přečte si ty twý howna co tady píšeš tag se zaručeně pobawí. Možná že i díky tomu mam tag wysokou náwštěwnost ;-D

Newim jestli znáš skupinu The Fialky, protože ty si přece "těžkej pankáč", tagže si nejsem jistá, jestli to neni pod twojí úroweň poslouchat tuhle skupinu, gdyž jí poslouchaj i "kindroši" ale skopčim ti od nich jeden text...Tenhle song bych řekla, že mluwí za wšechno...

...............................................................................................................................................................

Nechápu tvý názory,jak se má punkáč chovat

Nesmí jíst ve fastfoodu a musí všechno vyfuckovat

Mě je tohle jedno nenechám se ničím řídit

Prostě žiju tak jak se dá

Sám si na to musíš přijít

REF: Náš styl,naše móda je tu a bude dál

A i když budeš sám sebou tak si neprohrál

Náš styl,naše móda dál tu bude žít

Zkus si to v hlavě trochu utřídit

Že prej jen před revolucí

To opravdu stálo za to

Ale já se narodil až ted

Takže si trhni zlato

Jenom ti chci říct

Zkus se trochu zamyslet

Než začneš někoho krmit takovym nesmyslem

...............................................................................................................................................................

P.S. nezapomeň na to zase něco duchaplnýho napsat a nebo si sem zase přiwíst lidi, aby sem zase pod wymyšlenejma přezdíwkama psali jaká sem píča... Už sem si na to u tebe nějak zwykla a docela se tim bawim.

15 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 13. července 2007 v 16:33 | Reagovat

ja se bavim tvoji debilitou,namyslenosti a aroganci.to je vrchol.ty prece puso ze sebe diskantku delat nemusis ty ji totiz ses.mozna ne voblecenim protoze si furt hrajes na neco na co nemas ale chovanim,myslenim a vyjadrovanim urcite.uvedomim si jedno ja mam pravdu ty meles hovna.a jestli ses takova frajerka tak mi to muzes rict do voci.jenomze ty ses posrany koste kery umi nadavat akorat pres net.a jestli mas problem tak retez na tvy drzce ho vyresi hned mrdko zparena.a jestli si myslis ze ty svoje sracky budes psat do nekonecna tak ses na velkym omylu.chytnu te za drzku mrsknu s tebou vo zem a udelam ti takovou vostudu pred tema tvejma radoby pankacema ze na to nezapomenes jeste za 20 let.

16 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 13. července 2007 v 16:37 | Reagovat

na tohle máš holka

blbý pohlaví

a stejně se s tebou

nikdo nebaví

co se týče punku

vůbec nic neznáš

kdo si vo to řekne

tomu šťastná dáš

stydíme se s tebou

sedět v hospodě

dokud sem tě neznal

byl sem v pohodě

svojí hnusnou držku

za číro schováváš

na podobný holčičky

blbě nadáváš

opakovat cizí fráze umí každej vůl

nejradši bych na tebe ty krávo vodplivnul

kdybys byla normální měl bych tě možná rád

tak mě prosím pěkně konečně přestaň srát

malá hnusná holčičko k mamince se vrať

to není nic pro tebe kanál, špína, smrad

seber si svý sakypaky už se nevracej

peníze svejch rodičů za šminky utrácej

potí se mi zadek a svírají pysky

ježíšmarjá holka ty si neštěstí

svou koženou bundu

do kamen radši hoď

s těma tvejma diskantama

zase pěkně choď

vem si zpátky svoje

boty adidas

my tě tady nechcem

tak nechoď mezi nás

nechci kurva poslouchat tvůj debilní hlas

stejně jen co zmizneš objeví se nová zas

17 sound system krupka sound system krupka | 13. července 2007 v 16:40 | Reagovat

koskova prober se z diskoteky pavlik ma pravdu.ty ses vobycejna kurvicka na kterou plati ten text.a neser se do punku pico kdyz vo nem nic nevis.cau jara

18 Zewlprincess Zewlprincess | 13. července 2007 v 20:33 | Reagovat

Nj, čekala sem, gdy se tu tenhle song objewí :-/

Ty se bawíš nad mojí debilitou, namyšleností a arogancí??? A teď si předstaw, jag se tou twojí musim bawit já....

Já že píšu sračky??? Mno to si snad už dělaš prdel ne?! Ty sem denodenně lezeš, meleš howna a myslíš si, že si kuli tobě sednu na prdel nebo co?! Tssss, zrowna kuli tobě...

Pamatuj si zlato, že pro mě seš a wždycky budeš jen obyčejnej debílek, kterej si musí denodenně dokazowat, jag welkej je týpek, tim že tady ze sebe dělá machra swěta... 100krát rači budu ta jag ty řikáš "kinderkurwička" než tohle... Seš trapák, kterej dělá wostudu sám sobě ;-/ A wůbec...Běž do píče, mrdám tě !!!

19 Vikynka Vikynka | Web | 13. července 2007 v 20:56 | Reagovat

Jen takovej menší dotaz: Proč sem lezeš, když se ti to tu tolik nelíbí a když tolik Petru nesnášíš? Mě to totiž příjde jako.. ehm.. padlý na hlavu... Proč???

20 Oi!ka Oi!ka | 13. července 2007 v 21:08 | Reagovat

Nevim PUNK IS DEAD jestli to, co tady předvádíš myslíš doopravdy nebo ze srandy. Ale každopádně, jestli doopravdy, tak bych ti doporučovala zajít si k doktorce, aby ti něco předepsala na hlavu a začít se léčit.

Řeknu to asi takhle: je mi 23 a punkuju už od svejch 15 let, což znamená že mě za kinderpunk rozhodně označit nemůžeš.

Každopádně mi připadá, že přesně díky takovejmhle problémovejm pitomcům je punk mrtvej.

Nechci se hádat, ale řekla bych že ať pankáči, Oiaři, skins, áčkaři a nebo jak ty řikáš kinders by měli držet spolu a podporovat se a ne řešit kraviny.

Nechci kecat do věci do který nevidim, ale připadá mi, že osobní spor mezi tebou a Zewlprincess nemá s punkem nic společnýho. Zdravim Vás a vyřešte si to

Jinak moc pěknej blog, dala sem za 1

21 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 13. července 2007 v 23:42 | Reagovat

Zewlprincess:prid na nakou akci ty kurvo zasrana vomlatim ti hlavu vo zed a nesnaz se psat pod nickem oika stejne ti to nikdo nezere.rozkopu ti hlavu za ty sracky co siris po netu a ani nemas odvahu mi to rict do oci.PICO!P.S.MNE SE VYHEJBEJ KURVO

22 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 13. července 2007 v 23:52 | Reagovat

Zewlprincess:zkus mit jeste chvili naky kecy a zejtra prijedu do bronxu a pockam si az pudes domu.a pak mi to muzes rict ty ses prece velka punkerka

23 Zewlprincess Zewlprincess | 14. července 2007 v 9:01 | Reagovat

Tag za prwý, já pod nickem Oika nepíšu, to fakt nemam zapotřebí, to co chci ti dowedu napsat pod swym nickem, ne jako něgdo... a za druhý seš ty ten, kterej mele howna po netu... Tady máš jen pro twojí informaci IP adresy, ze kterejch byly wzkazy napsaný...nazdar

Oika: 214.240.broadband6.iol.cz (88.101.240.214)

Zewlprincess:  33.250.broadband7.iol.cz (88.102.250.33)

24 Zewlprincess Zewlprincess | 14. července 2007 v 9:02 | Reagovat

TO Oika: díky za 1 :-D

25 elly elly | Web | 15. července 2007 v 13:22 | Reagovat

omg ten punks dead je ale vymaštěnec, mno to je jedno. tenhle blog je fakt bombovej, líbí se mi a nemůžu označit za kinderpunka někoho, koho ubec neznám, taže nevim...a i kdyby tak nějak se začít musí, tak co. ale typek punks dead musi mit nakej solidní komplex...

26 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 15. července 2007 v 14:29 | Reagovat

elly:bez do prdele.ja zadnej komplex nemam

27 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 15. července 2007 v 14:33 | Reagovat

Zewlprincess:ja melu hovna???????tuhle diskuzi ukonci retez na tvy drzce.a ver mi ze co napisu to splnim.

28 Zewlprincess Zewlprincess | 15. července 2007 v 17:38 | Reagovat

TO PUNKEER:

Jo meleš a můžu ti na to říct jen jedno: di do prdele i s tim twym řetězem!!!  

Nepříde ti to už trošku trapný kurwa , že tě začínaj hlásit i lidi, který neznaj ani tebe a ani mě?! Newim jag tobě, ale mě tahle diskuse už příde docela podúrowňowá...

Jestli chceš dál wotrawowat tag si wotrawuj, ale ne na mim blogu !!! Czuzz

P.S. jo a jestli si myslíš, že se kwůli tobě zawřu doma a nebudu wycházet, jen proto abych tě náhodou něgde nepotkala, tag si na těžkym omylu.

29 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 16. července 2007 v 20:25 | Reagovat

Zewlprincess:ty ses pica tot vse.

30 Zewlprincess Zewlprincess | 17. července 2007 v 18:39 | Reagovat

jj jistě... :-/

31 kikina kikina | 17. července 2007 v 22:26 | Reagovat

tak hele, ty punk is dead... Jsi ten nejtrapnejsi bytost v celym vesmiru... Jestli zewlprincess mele hovna, tak mi rekni, co v tom pripade meles ty?!!! Pravdu? Tak to ani omylem... A ja ti o sobe reknu to, ze jsem celkem barbinka, ale o punku toho vim stokrat vic nez ty!!! A jestli ty o sobe mluvis jako o velkym punkacovi, tak si zavri hubu tim svym zkurvenym retezem!!! Nazdar

32 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 18. července 2007 v 10:21 | Reagovat

kikina:ty vis mozna tak velkou picu vo punku...........ty ses trapna diskofilka a jestli sis nevsimla tak sem v cely diskusi nenapsal nic vo tom ze sem velkej pankac.........ja to vo sobe tvrdit narozdil vod nekoho nemusim ja tak ziju..........p.s.musis si poslechnout mozarta,jerry lee lewise a precist vrchlickyho s franou sramkem abys na dedu mohla rvat punks not dead ty debilko zasrana

33 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 18. července 2007 v 10:22 | Reagovat

Zewlprincess:mrdko zparena chipni do rana

34 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 18. července 2007 v 10:41 | Reagovat

Zewlprincess:

Lákaj mě velice vaše blbý palice,

lákaj mě strašně vaše tupý mozky.

Nepomůže injekce ani tvrdá direkce,

slova někdy nestačí, vás to chce jen kopnout.

Sarkastický slova z vašich hnusnejch tlam

jsou jen sračky, lži a klam.

Pohled na vás, odporem se třesu,

je zde samej hnůj ještě plno hnisu.

35 Zewlprincess Zewlprincess | 18. července 2007 v 15:24 | Reagovat

Zkrvavený slova v tvejch očích se nedaj číst

Možná bys měl něco napsat možná bys měl něco říct

Ty jsi blbej, ty jsi blázen

spadni z vejšky, vrať se na zem

Spadni z vejšky, sedni na zem

nech si to pro sebe.

Ty jsi vůl, ty člověka jsi půl

ty jsi vůl, jdi kydat hnůj

Zaběhlej pes se v tvý hlavě toulá

Možná že zeď časem zbourá

Snad budeš chytřejší.

Až ale budou na tvůj hrob házet hlínu

pak už možná bude pozdě někde hledat vinu

a v každým to zůstane

Byl to vůl, byl člověka půl

byl to vůl, šel kydat hnůj.

36 Zewlprincess Zewlprincess | 18. července 2007 v 20:01 | Reagovat

Si schopnej bodnout do zad

a v duchu se směješ,

zákeřně útočit

tak v tomhletom vedeš.

Seš bastard, seš bastard.

Zákeřně útočit, a když je někdo zády,

necháváš po sobě jen krvavý rány.

Seš bastard...

37 kikina kikina | 18. července 2007 v 22:39 | Reagovat

Tak hele frajere, mozna si to o sobe nerekl, ale hooodne to tady naznacujes... Mno, ze o punku nic nevim... Ja jsem nerekla, ze o nem neco vim, ja jsem jen rekla, ze o nem vim stokrat vic nez ty... Takze na co jsem nejspis chtela upozornit??? Ze ty o nem vis UPLNY HOVNO!!!!! Jo, pujdu si to vsechno precist a poslechnout jenom kvuli tobe, ne?? Si spadnul z koberce na lino, ne?!!! Hele, kdyz jsi takovej frajirek pres ten net, tak proc to me a petre nereknes nekdy na ferovku do oci??? Pac ti za to nestojime??? Ne... Nebudes se kvuli nam tahat do usti??? Ne... Ty se proste jenom bojis... =o) Jsi ubohej a desne k smichu... =o) =o) =o) =o)

38 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 18. července 2007 v 23:44 | Reagovat

Zewlprincess:ty debilko zasrana ty vis picu.nesnaz se svoji debilitu tady maskovat za naky texty kterejm sama nerozumis.vrat se k hip-hopu jako raperka ses dobra ani si na nic nemusis hrat PÍČO jako si hrajes tedkon.ty punk nikdy nebudes kravko hoperska.stary cesky prislovi rika:kdo seje vitr sklizi bouri.pochciju ti hlavu cubko!

39 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 18. července 2007 v 23:57 | Reagovat

kikina:ja naznacuju jenom to ze ste trapny pubertacky kery slovo PANK slysely akorat na ocku.ja sem byl punk kdyz ty si nevedela co to slovo znamena ty kurvicko.tak se prober z diskoteky a bez zfetovanejm negrum fajne podumlat chlupaty koule.

40 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 19. července 2007 v 13:29 | Reagovat

zewlprincess:ne asi ty ses to nejdebilnejsi stvoreni na tyhle planete.jedinej kdo nepouziva mozek a musi si furt neco dokazovat je nase 17-lety holy nestesti.no jenom to ze se z raperky nemuze nikdy stat punk.pravda kote nemen se jeste aby.jako hoperce s punkovejma nasivkama ti to slusi vic.aspon si kazdej udela obrazek co ses zac.ja bych to potreboval portugalsky kdyby to slo.ty pico bez mozku.ja bych rek ze kdyz si poslouchala rap tak si aspon nekam patrila ted si akorat vobycejny koste co si hraje na punkerku ale smysl tohodle zivotniho stylu ti furt unika.a krejes to tadytim blogem pred svetem.ja ti akorat pisu pravdu kterou ty nejses schopna stravit a urazis tady cloveka kterej toho pro scenu udelal 3x vic nez ty a kindergang stihnete za celej zivot.p.s.cekam na dalsi tvy pubertalni vylevy tak do toho.dyt ses PUNK ne???????

41 zewlprincess zewlprincess | 19. července 2007 v 14:26 | Reagovat

TO PUNKEER:

Tag za prwý ti chci říct, že než začneš něco kecat o rapu, hip hopu...atd. tag si nejdříw zjisti, jakej je w tom rozdíl ať furt newypadáš jako totální blbeček !!! ;-/

A za druhý... já nemam potřebu si hrát na něco, abych zapadla mezi partu ubohejch blbečků jako seš ty. Myslíš si, že na to aby člowěk zakalil, chodil na koncíky a prostě jen tag suše si užíwal akce, potřebuje bejt pankáč??? Jestli si to myslíš, tag seš u mě howado a je mi tě líto... :-/

Jo ty žes něco dokázal? Mi řekni co. Jediný co umíš je hulit, prudit do lidí a dokazowat si tim jakej seš "týpek", ani k tý posraný maturitě tě nepustili zlato, pamatuješ? A zrowna ty mě budeš řikat že nemam mozek? Mno to mě poser...

Na to že ti je 21, tag se chowáš hůř než gdejakej malej rozmazlenej spratek.

P.S. Portugalsky? Do pondělka to tu máš... ;-)

42 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 20. července 2007 v 12:03 | Reagovat

zewlprincess:sracka zasrana nakopnu te gladou do hlavy.tesim se.papa

43 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 20. července 2007 v 12:15 | Reagovat

zewlprincess:jedinej totalni blbecek na tomhle blogu ses ty puso.mam pro tebe otazku kterou pochopis i ty s tvym iq:KDYZ NEJSES PUNK TAK PROC SI NA TO HRAJES?????DYT RIKAM ZE SES DEBIL.JESTE VUBEC NEUMIS CIST.JESTLI SIS NEVSIMLA TAK SEM PSAL VO SCENE A O MYM OSOBNIM ZIVOTE TU NEBYLO ANI SLOVO.A MUZU TI RICT ZE TU MATURITU POSRANOU NEPOTREBUJU.MAM SE LIP NEZ KDYZ SEM CHODIL NA SKOLU.P.S.JA SI NIC DOKAZOVAT NEMUSIM TO JE TO CO TY NIKDY NEPOCHOPIS.P.S.2VY NEJSTE KINDERGANG KVULI TOMU KOLIK VAM JE ALE KVULI TOMU ZE O PUNKU NIC NEVITE

44 Zewlprincess Zewlprincess | 20. července 2007 v 20:51 | Reagovat

TO PUNKEER:

jj taky se těšim, aspoň konečně ukážeš swětu, jakej sráč we skutečnosti seš. papa

Prozradim ti jedno sladký tajemstwí... Já si na nic hrát nepotřebuju a taky ani nehraju, sem prostě takowá jáká sem a je mi jedno jestli punk nebo ne. Nepotřebuju se nutně zařazowat mezi někoho, jen proto abych někam patřila. Mam swoje lidi na kerejch mi záleží a zbytek mi je u prdele. Je ti to jasný? To tobě ale asi ani nemá cenu wyswětlowat, protože ty s twym IQ houpacího koně to stejně nigdy nepochopíš a budeš píčowat dál a dál.

A jinag to s tou maturitou nebylo reakcí na to cos dokázal, ale na "welikost" twý inteligence...Blbče.

Jo a taky tady hodněkrát padly slowa "já a muj kindergang"... můžeš mi objasnit, koho dalšího těma kindrošema myslíš?

Tebe asi hodně bawí brát si do huby lidi, který tu nejsou a nemůžou se bránit wiď? Zajímalo by mě, jestli bys to kolika z nich bys to dokázal říct do očí.... ty frajírku. Hahahaha. Moc jich asi nebude co??? :-D

P.S. Hele zlato dám ti radu - možná by sis měl častějš honit, třeba se potom konečně zabawíš a nebudeš muset psát takowýhle sračky.. ;-D

45 Punks štětí Punks štětí | 20. července 2007 v 22:11 | Reagovat

Štětí punk zdraví pana a paní Pítrsonovi, tak jak se punkuje v ul? konecne se setkavame i na netu. kam ste se minule poděli? jela sem vas vyzvednout a vy nikde. mela sem strach abyste nezabloudili a nedosli nekam do prdele. doufám že ste se rozhodli pro to oleško, zakalíme.  Peťul dík že ses ozvala, časem ti pošlu ty fota až budeš na icq. máš dobrej blogís doufám že se tu hodlas zminit o ty kalbě na baraku. byla to supr akce, skoda ze sem nezustala do rana. Pozdravuje vojta, petan, lůca, bibi, verush a honzik. doufam jako ze se tu zas nekdy ukazete. Žany

Anarchy in the house 4ever. Co Peťul, navstivime zas stodolu? :)) PND

46 zewlprincess zewlprincess | 21. července 2007 v 11:32 | Reagovat

Ahojky, mno dyt sem to taky slibowala ne? :-D MNo jako ta cesta byla fakt wostrá. My sme se práwě probudili a wšichni byly oupe mrtwý, tag sme je nechtěli budit a šli sme. Jenže sme šli na špatnou stranu a došli sme oupe někam k Lounům bo co. Naštěstí nás pag nějakej starej děda swez až na nádraží a od tamtaď to asi za půl hoďky jelo, tagže pohoda.:-D W jednu sem už byla doma. A jag si dopadla ty? Škoda žes musela domů, jako bylo to fakt wostrý. Nejlepší bylo ale stejně to kotě, to bylo fakt sladký, doufám že ste ho eště nesežrali :-D

Mno já bych o tom jako napsala, ale už si skoro nic nepamatuju, ale něco málo bych sem mohla napsat, tag mi nag pošli pag ty fotky a já to sem dam ;-D Mno na Olešku se asi nepotkáme, pže sme se nakonec rozhodli pro ten Antifest, ale tag zakalit můžem jindy :-D třeba ňág w polowině srpna a tentokrát přijeďte do UL, uděláme kalbu :-D

Mňo hele tag já budu končit tag se měj hezky a pozdrawuj wšecky. Zatim papa a zese napiš :-D :-D :-D

P.S. stodola 4EWER :-)

47 Pítr Pítr | 22. července 2007 v 10:59 | Reagovat

PUNK IS DEAD: hej doprdele co tady meleš za hovna. Dost by mě zajimalo jaky lidi myslíš tim kinder-gangam. To ti de co hrát si na punkáče na nějakym blogu a pomlouvat lidi který tady nejsou a nemuzou sem nic napsat do píči. Ty kokote vo mě a o mejch kámoších nic nevíš, tag se taky do nás neser mě samotnýho si  viděl a bavil ses se mno asi jenom jednou nebo dvakrát a najednou tady meleš takovy hovna jako kdybys mě znal celej život.......seš magor dohajzlu ??? nad tim by ses měl zamyslet. Ani nevíš jaky mam příjmení a najednou mě tady budeš soudit ne. Mno a uz vubec nechapu jag muzes vědět kolik toho vim jag si tady uved tu dojemno větu...VY NEJSTE KINDERGANG KVULI TOMU KOLIK VAM JE ALE KVULI TOMU ZE O PUNKU NIC NEVITE...ty nevis nic o mě!!!!!.....jo a stim řetězem jag tady furt píšeš, že snim někomu rozmlátíš ksicht bo co, tag ten si mužeš zastrčit doprdele šašku. Seš jenom podělanej feťák to zas vim já o tobě, kterej si musii pořád něco dokazovat nejakejma urážkama na blogu.....spíš ty seš jag nejaky děcko a zkusíš někdy šáhnou na petruu tag já šáhnu na tebe blbečku...ujasněno???.............................punk is dead??? jo máš pravdu, s takovejma debilama jako seš ty se ani nedivim ze je punk mrtvej.

48 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 22. července 2007 v 12:20 | Reagovat

Zewlprincess:bez do prdele.nemas pravdu v nicem a ty to vis.tvy IQ je pod bodem mrazu.mrdko

49 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 22. července 2007 v 12:23 | Reagovat

Pítr:ja si na punkace hrat nemusim ty debile ja tak ziju.myslis si ze se te budu ptat ty sraci?????vezmu devitku prostrelim ti hlavu a pudes kourit kokoty cikanum.punk is dead protoze se do nej serou vikendaci jako ses ty a koskova.

50 Zewlprincess Zewlprincess | 22. července 2007 v 12:49 | Reagovat

TO PUNKEER:

Mno jistě, nadáwky a wýhružky, toe jediný co dowedeš ty koště.

Twoe IQ se rowná welikosti twýho 5centimetrowýho kokota, buzerante. Tady pořád meleš o kouření čůráků... Ti to asi hodně chybí wiď??? Njn, tag to by sis měl asi taky zaskočit za nějakym tim cikánem, protože pochybuju, že tě nějaká holka eště něgdy wykouří ty špíno... :-/ A jestli se ti přecejenom powede nějakou zkalit, sbalit a dotáhnout na hajzl (to máš zřejmě w oblibě, že by nějaká úchylka?? :-D), tag stejnak zjistí, že kouřit neni co... ;-D Možná by ti pomohlo, strčit si tam něco... co  třeba banán? Možná by sis konečně někoho našel a přestal by ses mi wtírat na blog...;-) Sbohem a přeju ti hezkej "punkowě" prožitej den.

MÁME PTÁKY KRÁTKÝ

JAK V PORSCHÁCÍCH ŠALTRPÁKY

JE TO TAK

SERE MĚ MŮJ MALEJ PTÁK

V PATNÁCTI S PRVNÍM KONDOMEM

UKAZOVAL JSEM HO HOLKÁM ZA DOMEM

VE KŘOVÍ

BYL JSEM NEZKUŠENEJ TO SE VÍ

STÁL JSEM TAM A BYL JSEM NAHATÝ

HOLKY BYLY ZE MĚ STRAŠNĚ VYSMÁTÝ

TEĎ UŽ VÍM

A NIKDE SE S NÍM NECHLUBÍM

JÁ BYCH HO CHTĚL MÍT AŽ KE HVĚZDÁM

NEMUSEL BYCH SI TO DĚLAT SÁM

FURT SÁM, FURT SÁM, FURT SÁM

JEDNOU V HOTELOVÝM APARTMÁ

POČKAL JSEM SI AŽ OKOLO BUDE TMA

Z VEČERA

TA HOLKA SLASTÍ JEČELA

PAK SE KOMPLIKACE ZJEVILA

ŘEKLA ŽE BY MI HO RÁDA KOUŘILA

A POTOM

TRAPAS VELKEJ JAKO HROM

JÁ UŽ BYCH SE TAK RÁD PŘESTAL BÁT

ŽE SE MI FURT BUDOU HOLKY SMÁT

FURT SMÁT, FURT SMÁT...

UŽ POSLEDNÍ MOŽNOST MI ZBÝVÁ

KAŽDEJ VEČER SEDĚT V KLIDU U PIVA

ŠOUSTÁNÍ

AŤ SI UŽÍVAJ TI NADANÍ

NO A MY S MENŠÍMI ČURÁČKY

POČKÁME SI AŽ JE HOLKA NA SRAČKY

V HOSPODĚ

VOJEDEM JI NA ZÁCHODĚ

NENÍ DŮLEŽITÁ VELIKOST

VYČÍTÁ MI TO ALE KAŽDÁ KOST

TAK DOST, TAK DOST...

CHU CHU CHU CHU CHU JÉÉÉÉ ÉÉÉÉ

CHU CHU CHU CHU CHU JÉÉÉÉ ÉÉÉÉ

CHU CHU CHU CHU CHU JÉÉÉÉ ÉÉÉÉ

CHU CHU CHU CHU CHU JÉÉÉÉ ÉÉÉÉ

CHU CHU CHU ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

51 Pítr Pítr | 22. července 2007 v 18:25 | Reagovat

PUNK IS DEAD: ale hovno.....meleš sračky, to si zkoušej někde jinde a na někoho jinyho. Z tebe se fakt neposeru ani zty tvy devítky, spíš si prostřel hlavu ty a neser se do druhejch, pze ja se do tebe taky neseru ani nemam duvod, seš mi uprdele a ten tvuj punkovej život taky. vadíme ti jo dobře já tě taky nemiluju , tag se nevtírej a nelez sem na ten blog kdyz te tady vsecko tag sere.

52 Vikynka Vikynka | Web | 23. července 2007 v 15:28 | Reagovat

Tohle si nemůžu odpustit:

Pavle, jsi k smíchu!

53 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 23. července 2007 v 19:25 | Reagovat

Zewlprincess:jo nase nejchytrejsi pubertacka zas nepsala kupu nesmyslu kterejm ani z pulky nerozumi.bez do prdele kurvicko zasrana.ses hovno kery mele uplny sracky z cesty.a ze ti tak malej neprisel v junaci?????????hehehe p.s.nesnaz se mit kecy 20-lety holky nejde ti to.bys musela este papat knedlicky.p.s.2KOSKOVA JE NEJTRAPNEJSI A NEJBLBEJSI CLOVEK TYHLE PLANETY.

54 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 23. července 2007 v 19:35 | Reagovat

Pítr:ses mimo stejne jako koskova.rad ti to reknu do xichtu az te potkam na naky akci a ty tvy kurvicce taky.a jestli si myslite ze ty vase chory mozky budou donekonecna chrlit tadyty sracky tak ste na omylu.

55 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 23. července 2007 v 19:46 | Reagovat

Pítr:

Punk je dneska v modě a tak libi se tobe.Svuj satnik sis vymenil ale to to neni to si spatne pochopil.Proc to delas ty stupidni chlapecku akorat se ztrapnujes ty zasranej blbecku.Pred klukama snazis se bejt drsnej ale doma hodnej a bezproblemovej.A poslouchas maminku a poslouchas tatinka zkratka idealni rodinka vychovava toho debilka.Opice je opice protoze se OPICI!!!!!!!!

56 Zewlprincess Zewlprincess | 24. července 2007 v 10:43 | Reagovat

TO PUNKEER:

Bohužel tohle nejsou sračky, ale krutá realita, kterou ty si s twym slepičím mozkem nigdy nepřipustíš blbče ;-D Papat knedlíčky bys měl asi taky blbče...Wlastně si měl začít už od malička, třeba bys potom nedosáh, tag "welkejch" rozměrů... :-D

A že mi tag malej nepřišel w Junáči? Wíš jednak se normálně klukům neposmíwám kwůli něčemu takowýmu, jako je welikost čůráka... Zdůrazňuju, že sem řekla klukům a ne takowejmhle ubohejm košťatům, který maj IQ houpacího koně a wotrawujou lidi :-) a jednag bys stejně ani neslyšel, gdybych ti něco řekla přes ten twůj řew " jóó pusinko, kuř mě, prohrábni ty koule, ohhhh"... mno, pamatuješ koště?

P.S. jo a k tomu jag ses tu začal srát do Pítra... řekla bych, že tomuhle klukowi nešaháš ani po kotníky, jag názorowě, tag powahowě, wzhledowě a prostě se wšim ... :-D

P.S.2 jo a eště takowá menší otázečka, tobě jakožto "těžkýmu pankerowi, kterej ledacos zažil...atd." to určo wadit nebude. Proč sem lezeš, gdyž tě to tady tag sere? Wsadim se, že ten blog máš i uloženej w oblíbených, to soudim podle toho, že s tou twojí wěčně wyhulenou palicí by sis nějakou adresu moh jen těžko zapamatowat :-D Předem díky za odpowěď :-))

57 Vikynka Vikynka | Web | 24. července 2007 v 11:57 | Reagovat

PUNKEER:

Já vim, že je opakovaní matka moudrosti, ale je nutný to tu opakovat tolikrát? Opakuješ to sám sobě, aby si tomu začal věřit?

Vím a chápu, že tohle je jen pomsta za to, co ti Petraa udělala nebo je to možná jen tvým nízkým sebevědomím. S tim, co říká Petraa naprosto souhlasim - kdyby ses choval alespoň o trochu slušněji, resp. normálněji, tak se do velikosti tvýho penisu nikdo nesere. A víš proč? Protože mi je to totálně u prdele. Takže proč to děláme? Abychom tě naštvali, což se nám mimochodem náramně daří. Tvý příspěvky začínájí být čím dál tím víc naštvanější a sprostější. Je těžké prohrát, že?

58 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 24. července 2007 v 12:07 | Reagovat

Zewlprincess:

Slova tečou jak řeka co nemá konce

jsou to jen slova, co od nich můžeš chtít.

Pravda a pomluvy, do nekonečna rvou se

je mnoho cest, kudy můžeš jít.

óóóó (to se ti jednou nevyplatí)

p.s.nebavis mne je videt ze si nic nepochopila.sem zvedavej kolik tady tech sracek a lzi mi budes mit odvahu rict do oci.

59 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 24. července 2007 v 12:10 | Reagovat

Vikynka:prohrat???HAHAHA

60 Zewlprincess Zewlprincess | 24. července 2007 v 12:13 | Reagovat

TO PUNKEER:

wšecky zlato, wšecky.... ;-D

61 jarda krupka jarda krupka | 24. července 2007 v 12:14 | Reagovat

disko-hopersky kostata opet projevujou svoji inteligenci a velmi nizky IQ.internet sneze hodne lzi kdyz mate porad hubu plnou kecu tak to muzete rict pavlikovi do oci.jenomze vy prece vite vsechno nejlip a hlavne koskova kera je fakt velkej punk.jo a diskofilove vzdycky vedeli vo punku nejvic nebo ne????????

62 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 24. července 2007 v 12:16 | Reagovat

Zewlprincess:tak jo uz se tesim az ti budu triskat hlavou vo zed........KONEC DISKUSE

63 Zewlprincess Zewlprincess | 24. července 2007 v 12:41 | Reagovat

TO PUNKEER:

Mno ne, třískat hlawou o zeď, že by nějaká další úchylka? :-/

64 Vikynka Vikynka | Web | 24. července 2007 v 12:45 | Reagovat

To Zewl:

Nějak si ten penis opticky zvětšit musí!

65 Zewlprincess Zewlprincess | 24. července 2007 v 13:22 | Reagovat

!!! KONEC DISKUSE !!!

66 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 25. července 2007 v 10:08 | Reagovat

Vikynka:te s nim placnu za krk.

67 Vikynka Vikynka | Web | 25. července 2007 v 21:48 | Reagovat

PUNKEER:

To by moc nebolelo. Neni čim.

68 PUNK IS DEAD PUNK IS DEAD | 30. července 2007 v 22:16 | Reagovat

Vikynka::si sracka

69 FUCK OFF FUCK OFF | 27. srpna 2007 v 14:46 | Reagovat

Sedim tu sám dívám se do nebe

sleduju mraky, myslim jen na tebe

na tvoje nohy, na tvoje krásný oči

na tvoji tvář a na tvý blbý řeči

jak jsi se smála, jak jsi se chvástala

jak mě máš ráda, přitom s jinejma spala

Sedim tu sám dívám se do nebe

sleduju mraky a nemyslim na tebe

jen zavřít oči a zatajit dech

už abych usnul, né ve čtyřech zdech

v tom snu se smát, chvíli se proletět

nemyslet na nic, zapomenout na svět

Tak nech mě bejt, já chci bejt sám

tak nech mě bejt, já už tě dobře znám

tak nech mě bejt, já chci bejt sám

tak nech mě bejt, já už tě nechci znát

Něco mi to připomíná, choz do piče!

70 Jitullepunx Jitullepunx | Web | 21. září 2007 v 0:16 | Reagovat

PUNK IS DEAD:

Hele ty bys jako zbil holku jo? Až takhle jseš drsnej hmmm...já nvm ale kluk kterej zmlátí holku je srab...těžkej. Sorry ale vypadáš celkem zamindrákovaně. Myslim že ti nikdo nic neudělal. To se mi líbí když se punkáči mezi sebou hádaj když by měli bejt při sobě... :-/ no to je fuk

71 Punkś Not Dead Punkś Not Dead | E-mail | 8. října 2008 v 12:26 | Reagovat

Nebyt to anarchisticka stranka tak je to OK

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama